Nachádzate sa tu

Biddujte TOP produkty kategórie na Heureke

Opakovane ste sa nás pýtali, ako biddovať iba produkty, ktoré sú TOP v Heureka kategóriách. Rozhodli sme sa preto pripraviť návod, ktorý by vám mal na túto otázku odpovedať.

Výber produktov

Aby ste mohli vytvoriť výber TOP produktov kategórie z Heureky, zapnite si Bidding Fox Elements. V aplikácii si aktivujte element BFE_S_H_CATEGORY_POSITION, ktorý obsahuje číslo zodpovedajúce poradiu v kategórii. Ak je produkt menej obľúbený a nedostal sa do top 50 v kategórii, nebude číslo súčasťou elementu a to môžeme využiť.

Aktivácia potrebného elementu
Aktivácia potrebného elementu

Výber vyzerá takto BFE_S_H_CATEGORY_POSITION! = "" a hovorí, že nás zaujímajú všetky produkty, ktoré nemajú element BFE_S_H_CATEGORY_POSITION prázdny. To znamená, že produkty majú vyplnené poradie. Ďalej si starostlivo skontrolujte nastavenia, že sa prehľadávajú výstupné data.

Vypísaný výber s nastavením "Prehledávať výstupné hodnoty"
Vypísaný výber s nastavením "Prehledávať výstupné hodnoty"

Ak vás budú zaujímať konkrétne produkty (napríklad TOP produkty z vybranej kategórie, TOP 20 atď.), môžete výber modifikovať.

Ukážka: Chcem TOP produkty v konkrétnej kategórii

BFE_S_H_CATEGORY_POSITION! = "" AND CATEGORYTEXT ~ 'Odsávačky'

 

Vytvorenie stratégie

Posledným krokom je presun do aplikácie Bidding Fox, kde vytvoríte novú stratégiu, ktorú priradíte práve vytvoreným výberom.

Nastavenie stratégie a voľba výberu
Nastavenie stratégie a voľba výberu

Týmto je celé kúzlenie na konci. Ďalšie finty ako využiť silu Bidding Fox Elements nájdete tu.

Pridať nový komentár

Zo života biddingového automatu

Release 7.15.0
Využite možnosti nastavenia MAX_CPC_SEARCH u nespárovaných produktov a majte prehľad o štatistikách z vyhľadávania na Zboží.cz. Tento úkon využijú odborníci aj začiatočníci v inzercii na druhom najpopulárnejšom porovnávači v Českej republike. V novom release sme okrem tejto vychytávky predstavili aj niekoľko ďalších. Prečítajte si, v čom vám budú užitočné.
Biddovanie minimom
Používate Bidding Fox, máte nastavenú stratégiu a aj tak v produktoch vidíte nižšiu cenu za preklik ako ste čakali? V dnešnom článku si predstavíme niekoľko možností, kedy aplikácia bidduje minimom kategórie. Vysvetlíme si, v akých prípadoch k tomu dochádza, kde zistíte skutočnú cenu za preklik a kedy sa vám biddovanie minimom bude hodiť.
Exporty v Bidding Foxe
V tomto článku vám predstavíme jednotlivé typy exportov. Záleží len na vás, aké informácie sú vo vašom prípade dôležité a čo chcete pravidelne sledovať. Všetko si nastavíte podľa svojich predstáv. Exporty využijete na prácu s dátami, pri reportingu, ale aj na prezentáciu výsledkov svojim klientom.

Prihláste sa k odberu noviniek

Neutečú vám tie najzásadnejšie novinky z aplikácie Bidding Fox a z porovnávačov tovaru.